ПРОЦЕС ПРОЖАРЮВАННЯ ЗАБЕЗПЕЧУЄ

- За рахунок теплової обробки змінається питання контамінації вірусами, в т.ч. і АЧС
- Процес сушіння до 10% вологи (при вологості не вище 20 С) та зберігання зернових та сої на протязі двох років за рахунок цільної оболонки
- Збільшення поживних речовин інградієнтів
- Стерилізацію від ядовитого насіння бур'янів
- Підвищення засвоєності корму
- Збереження лецетину
- Покращення смакових якостей
- Збільшення продуктивності тварин
- Покращення здоров'я тварин

Соєві боби є природно багаті жирами , добре збалансовані за амінокислотами, і містять всі необхідні для молочної худоби вітаміни, мінерали та мікроелементи. Обжарювання сої знищує антипоживні речовини, зв'язує білок у клітковині збільшуючи його байпасність. Смажена соя підвищує жирність молока і покращує фертильність. 

Смаження кукурудзи підвищує її засвоюваність на 13%, знижує рівень мікотоксинів, дає  "карамелізований" смак, який дуже любить худоба. Смаження є надійним способом згодовування зерна, яке накопичилао велику кількість плісняви при зберіганні. Смажена кукурудза підвищує споживанння TMR та підвищує продуктивність.

Смажений ячмінь на 25% швидше молоти, так як прожарка розриває ядро. Такий ячмінь являється більш доступним для тварини. Це більш приємний для тварин солодкий аромат.

Смажена пшениця є однією з кращих зернових культур для ВРХ, що являється потужним джерелом енергії та протеїну для виробництва молока. При правильному використання можна значно підвищити білок молока.

ПРАЙС-ЛИСТ

ЗЕРНОВІ

пшениця, ячмінь, кукурудза

1200.00
грн/тонна

  • 1000 грн/тонна - від 100 тонн
  • Договірна - від 200 тонн 

БОБОВІ

соя

2000.00
грн/тонна

  • 1800 грн/тонна - від 100 тонн
  • Договірна - від 200 тонн


ПЕРЕГЛЯНЬТЕ КОРОТКІ РОЛИКИ ПРО обсмаження сої та зернових

МАЄТЕ ЗАПИТАННЯ?

Заповніть Ваші контактні дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!